Aveda Dry Remedy Serisi



Saçlarına fazlasıyla özen gösterenler, hele bir de o saçlar çeşitli sebeplerden zarar görmüşse onları iyileştirip güzelleştirmek için marketlerde satılan standart şampuanlardan ötesine ihtiyaç duyabilir. Bu noktada devreye eczanelerde ya da salonlarda satılan profesyonel ürünler giriyor. Ben de saçlarıyla oynamayı çok seven biri olduğumdan yaklaşık 1,5 senedir onları adam etmeye çalışıyorum. Bu süreçte denemediğim ürün kalmadı desem yeridir, aralarında çok başarılı olanlar olduğu gibi hiç bir etkisini görmediğim ürünler de oldu.

Aveda Dry Remedy serisi, ilk klasmanda yer alıyor, kısaca özetlemem gerekirse MUH-TE-ŞEM bir seri!
Bergamot, zencefil, lavanta ve 16 farklı saf çiçek özünden oluşan doğal içerikli karışım ile Dry Remedy ürünleri o kadar sağlıklı kokuyor ki, insanda "Ben şu an kesin çok iyi bir şey yapıyorum" hissi uyandırıyor.
Her duşta şampuan ve saç kremini, haftada bir kez saç maskesini ve her sabah saçlarımı şekillendirmeden önce de nemlendirici yağ (3-4 damla yetiyor) kullanıyorum.

Yaklaşık 3 haftadır kullandığım Aveda Dry Remedy serisinin yararları şu şekilde oldu:
1. Saçlarım çok daha sağlıklı görünüyor
2. Işığı daha iyi yansıtmaya, şampuan reklamlarındaki gibi parlamaya başladı (burada yağın rolü büyük)
3. Kesinlikle fark edilir derecede yumuşak oldular

Yalnız bir uyarıda bulunmak lazım. Saçlarınızı ilk yıkadığınızda şampuan muhtemelen az köpürecek. Bunun nedenini anlamamış olsam da istisnasız her ilk şampuanlamada köpürmeyen şampuan, ikinci şampuanlamada içine mentos atılmış kola gibi köpürüveriyor. Biraz büyülü, efsunlu, gizemli işler yani, ama sonuç epey iyi.

Eğer saçlarınızı kuru, sert ve cansızsa gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bu şampuan, saç kremi, maske ve günlük yağ serisini edinin derim. Fiyat performans oranı son derece başarılı. Pişman olmayacaksınız.


Sevgiler,

Meriç.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Twitter Updates

Translate

Instagram Photos