Bi'nevi Karaköy


Sanırım bir çoğumuz Karaköy'ün son yıllardaki müthiş gelişimini ilgiyle takip ediyoruz. Neredeyse her ay yeni bir mekan açılıyor. Tabii, Bej gibi klasikler gönüllerdeki yerini koruyor ama bazı yeni (sayılabilecek) adresler ekstra heyecan verici! Örneğin menünün bitki bazlı, çoğunlukla vegan, kimi zaman glutensiz tabaklardan oluştuğu Bi' Nevi!
Liseden beri birlikte maceradan maceraya koştuğumuz (*hihihi*) sevgili arkadaşım Günsu ile buluşmak için Karaköy'ü seçince, mekan tercihimizi de Bi' Nevi'den yana kullandık.
Minicik bir mekan Bi' Nevi. Asıl niyetim pancarlı sebze-burger denemekti, ama günlük yapılıp taze taze tükendiği için kalmamıştı... Hal böyle olunca biz de ortaya tadımlık karışık bir tabak ve bir de sebze-fajita söyledik. Çok lezzetli ve son derece doyurucu bir öğün oldu, yediğimiz her şeyin müthiş sağlıklı olduğunu bilerek yemenin tadı da bambaşkaydı.
Bir dahaki sefere daha  erken saatlerde gidip pancarlı sebzeburgeri de deneyeceğim. Kendinize bir iyilik yapıp sağlıklı ve lezzetli bir şeyler yemek isterseniz, bu adres aklınızda olsun!

Adres: Necatibey Caddesi
Karanlık Fırın Sokak No:5/A
Karaköy
Tel: 0 (212) 249 6880

Sevgiler,

Meriç

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Twitter Updates

Translate

Instagram Photos